Restaurant Zuiver in top 10 mooiste bars van NL

Restaurant Zuiver heeft een plek veroverd in de top 10 mooiste bars van Nederland! De afgelopen maanden heeft de jury van Entree Magazine bars in Nederland beoordeeld en de bar van Restaurant Zuiver uitgeroepen tot één van de 10 mooiste bars van Nederland. De ‘Mooiste Bar van Nederland’ verkiezing is een initiatief van het gerenommeerde Entree Magazine.

Restaurant Zuiver is hartstikke trots! De bar in het restaurant behoort nu tot de tien mooiste bars van Nederland! “Onze bar staat in een prachtig rijtje bars van horecazaken zoals o.a. Harbour Club en Ron’s Gastrobar en dat is natuurlijk al een prestatie op zich. De bar is uniek en is in 2009 met veel inspiratie door Hans Kuijten ontworpen. Het robuuste van de bar en het staal staan in contrast met de fragile vorm van de oude boerderij uit 2009, dat volledig gerenoveerd is” aldus Rogier Zanen, assistent bedrijfsleider van Restaurant Zuiver toe.

Welke plek Restaurant Zuiver in de top 10 heeft bemachtigd is nog niet bekend. De komende periode kan het publiek via de website van Entree Magazine stemmen op de mooiste bar van Nederland. Daarnaast gaan zes juryleden de komende maanden op pad om de bars te bezoeken. De top 3 wordt dinsdag 25 augustus bekendgemaakt, waarna de stemrondes doorgaan tot en met maandag 14 september.

De mooiste bar van Nederland verkiezing is een initiatief van Entree Magazine. Op 22 september wordt in Rotterdam tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam en op entreemagazine.nl de complete top 3 bekend gemaakt.

STEMMEN
Bent u ook van mening dat onze bar het mooiste van Nederland is? Stem dan nu via bit.ly/stemmooistebar op de bar van Restaurant Zuiver!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top