Rust & Balans moment – Kom je ook een proefles ervaren?

We zitten al midden in het herfst seizoen.
We richten ons meer naar binnen. Nu nog meer door de situatie waar we met zijn allen in zitten. Dit geeft ruimte om om meer in verbinding te komen met jezelf. Waarin je regelmatig onrust voelt door de vele gedachtes en spanning zich hierdoor opbouwt in je lichaam zou het fijn zijn om daar meer balans in te brengen.

Ook gebeurt er veel om ons heen en dit kan onrust, verwarring, angst, onzekerheid geven. We raken misschien zelfs overprikkeld en geeft spanning in onszelf. Hoe fijn is het als je meer bij jezelf kunt blijven zodat de omgeving minder invloed op jou heeft. Steeds de rust bij jezelf kunt ervaren.

Dit ga je zeker ervaren bij de RUST & BALANS MOMENT.
Deze momenten helpen je om meer te vertragen, verzachten en opmerkzamer te zijn zodat je meer rust en ontspanning gaat brengen naar jezelf.
De Rust & Balans momenten zijn momenten waarin we oefeningen doen vanuit Mindfulness, andere meditatie vormen, restorative yoga (een fijne yoga waarbij je in een hele ontspannen houding ligt) en andere ontspanningsoefeningen doen.

Op dit moment geef ik de momenten op maandagavond en vrijdagochtend bij Massage Company in Terwijde. Op maandagavond heb ik 2 momenten ivm de coronamaatregelen dat ik deze in een veilige omgeving kan geven.

Kom je een proefles ervaren? Je bent welkom.

Rust & Balans momenten zijn heerlijke en fijne lessen waar jij echt even een ME Time ervaart en met meer innerlijke rust naar huis gaat.
Lees verder voor meer informatie: https://www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/rust-balans-moment-lessen.

Lieve groet,
Natasja 🙏

Daarnaast is het ook fijn om een kennismaking Reikisessie te komen ervaren. Een fijne en ontspannen moment waarbij je mentale en fysieke klachten sterk verminderen of verdwijnen. Lees meer over Reiki https://www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/reikisessies.

Ook kun je de Reikimethode leren waardoor jij jezelf en anderen kunt behandelen. Ik geef de Reiki 1 cursus op zaterdag 21 november. Een leerzame dag waar je veel inzichten gaat krijgen. Een mooie stap in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Lees meer over deze cursus: https://www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/reiki-1-cursus.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top