Seafood Festival bij Restaurant Zuiver

Na twee succesvolle edities van het Seafood Festival is het op 11 juli weer tijd voor het culinaire festival van Midden-Nederland. Het Seafood Festival is al jaren een fenomeen in het westen van ons land, en nu dus ook in het Utrechtse Leidsche Rijn. Zaterdag 11 juli kunnen bezoekers genieten van seafood, bubbels, live muziek en meer. Een culinair feest om niet te missen!

Het Seafood Festival is een culinair feest voor jong en oud! Genieten van zeevruchten, barbecue, verschillende vissoorten en voor de liefhebbers van vlees zijn er ook lekkere hapjes. Er is live jazzmuziek en een DJ met heerlijke lounge muziek. Uiteraard is er ook een ruime keuze aan bubbels en wijn. Nieuw dit jaar is de biertuin, hier kunt u ontspannen genieten van verfrissende zomerse bieren.

Het Seafood Festival is niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen zij spelletjes spelen, gezellig knutselen of meedoen aan de ‘Kids Sushi Workshop’. Dit is een culinaire workshop, waar zelfs de kleinsten onder ons sushi leren maken! Onze chef-kok Richard Boys begeleidt de kinderen op een leuke manier en maakt met hen de mooiste en lekkerste sushi! De workshop kost €7,50 per kind en wij verzoeken u vriendelijk om uw kinderen van te voren aan te melden via: [email protected]

Mis het Seafood Festival niet en download uw gratis entreekaarten via: www.seafood-festival.nl Er zit geen “limiet” op het downloaden van entreekaarten dus u kunt gezellig met de hele familie, vrienden of buurtgenoten het festival bijwonen. Op vertoon van uw registratieformulier ontvangt u bij aankomst een heerlijk glas zomerse bubbels.

Het Seafood Festival vindt plaats bij Restaurant Zuiver, Krommewetering 51 te Utrecht. Parkeren is gratis. Het festival is geopend van 15:00 tot 23:00 uur.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top