Sensational Glow

Kaartverkoop Sensational Glow 2016 gestart!
9 april 2016: Sensational benefietfeest in Anafora Parkrestaurant

Ben jij al klaar voor een nieuwe editie van Sensational? Op 9 april 2016 is het weer zover, opnieuw bij Anafora in het Máximapark Utrecht Leidsche Rijn. De succesvolle ingrediënten voor het jaarlijkse benefietfeest georganiseerd door Ladies’ Circle 60 De Haar: goede muziek, enthousiaste bezoekers, een prachtige setting en de opbrengsten zijn zoals altijd volledig voor het goede doel. Dit jaar is dat stichting Ruby and Rose die strijdt tegen vrouwenkanker.

Sensational Glow
De jaarlijkse Sensational themafeesten van LC60 De Haar zijn inmiddels een begrip in de regio Leidsche Rijn en omstreken. Vorig jaar werd door de ruim 350 bezoekers en sponsoren gezamenlijk 12.000 euro opgehaald voor Stichting De Jonge Weduwe op Sensational Blue. Dit jaar is het thema Glow met als dresscode ‘A touch of white with black light’. DJ White Vision zorgt net als vorig jaar voor de juiste sfeer, lichtshow en muziek. Ook is er een spetterend optreden van de professionele showdansers van Saskia’s Dansschool uit Harmelen en de verloting van een reischeque ter waarde van €1.000,-.

Sponsoren
Het succes van Sensational rust voor een groot deel op de inzet van regionale sponsoren. De sponsoropbrengsten overtreffen dit jaar het bedrag van vorig jaar.
Sensational Glow wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende Sponsoren: AH Vleuterweide, Albelli, Altrick, Auto Muntstad, Beumer Garantiemakelaars, Castellum Café, Hurricane, Tandartspraktijk Kees van Beekum, Keystone, Koedam tegels, Aannemersbedrijf Kwakkenbos, Leitz, Meijst Juweliers, Notaris Hagen, Personal Touch Travel, Primera, ScS Security, Verder Vleuten, Van Vliet Groenvoorziening, De Vormgevers & White Vision en de Vrienden van Sensational: Autobedrijf ter Horst, Bart Vink& Partners, Boekhandel Kees Visscher, Bright Contact, Cats Grime, EDN Solutions, Fotostudio Jan & Olaf, Goedkoop een BV oprichten, Keurslager Rhodenburger, Kolfschoten Advocatuur, MC Meubelen, Mediq, Saskia’s Dansschool, Schoenmaker Rob Roy, Vallen Living, Van Soest Adviseurs & Yasmin Palace.

Opbrengst voor Stichting Ruby and Rose
Het geld dat wordt opgehaald 9 april mede dankzij onze sponsoren gaat volledig naar de stichting Ruby and Rose. De naam klinkt als een drankje, een lekker geurtje of een hip spijkerbroekenmerk. Maar het gaat over kanker die alleen vrouwen treft. Kanker is een moeilijk onderwerp, maar juist de vrouwen die het overkomt kenmerken zich zo vaak door positiviteit en kracht. Dat wil Ruby and Rose uitstralen. Ruby and Rose zijn alle vrouwen, of ze nu in de bloei van hun leven zijn of al iets ouder. Omdat alle vrouwen een gezond leven verdienen!
Ruby and Rose zamelt geld in voor onderzoek naar specifieke ‘vrouwenkankers’, maar ook voor leuke activiteiten en evenementen om samen met alle vrouwen het leven te vieren. Dat is hard nodig als je naar de cijfers kijkt. Jaarlijks gaan veertienhonderd vrouwen dood door kankers die alleen vrouwen treffen, waarvan baarmoederhals-kanker en eierstokkanker de bekendste zijn. Ruby and Rose lost dat niet op, maar probeert er wel iets aan te doen, hoe klein ook. Want er is nog een wereld te winnen.

Kaartverkoop gestart
De kaartverkoop voor Sensational Glow is inmiddels gestart. Wees er snel bij, als je verzekerd wilt zijn van een kaartje. Kaarten zijn te bestellen via de site van LC60 De Haar: lc60.ladiescircle.nl en kosten 22.50 euro per kaart. Ook kun je bij het bestellen van de kaarten loten kopen waarbij je kans maakt op een fantastische reischeque t.w.v. €1.000,-.

Over Ladies’ Circle De Haar
Ladies’ Circle De Haar is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar en bestaat uit 23 vrouwen uit de regio. Naast het streven naar vriendschap en gezelligheid zijn zij vooral maatschappelijk betrokken. Dit vertaalt zich in ‘handen uit de mouwen’ projecten en concrete fundraise-activiteiten, bijvoorbeeld de Sensational benefietfeesten.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top