Sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het Máximapark

 

Op zaterdag 10 december van 14.00 tot 21.00 uur is in het Máximapark de Kerstmarkt Leidsche Rijn 2011: voor bewoners, door bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Ruim 40 sfeervolle kerstkramen met kerstcadeautjes voor onder de boom, heel veel kinderactiviteiten, live kerstmuziek en winterse lekkernijen.

Bedrijven uit de buurt verkopen cadeautjes, accessoires, kerstversieringen en winterse lekkernijen. De horeca wordt in stijl verzorgd door Anafora parkrestaurant: glühwein, chocomelk, poffertjes, erwtensoep, worst en nog veel meer. Er is een grote feesttent met doorlopend live muziek van bands en muzikanten uit de buurt. En er is veel te doen voor kinderen tijdens de Kerstmarkt Leidsche Rijn 2011: het openluchtconcert Candlelight Christmas, een zandkunstenaar die het kerstverhaal verbeeldt, een zweefmolen, een arrenslee, kleine dieren in een knuffelhoek en nog veel meer. Kijk op www.kerstmarktleidscherijn voor alle activiteiten, alle deelnemers en het programma in de feesttent.

Praktische informatie
De Kerstmarkt Leidsche Rijn 2011 is op zaterdag 10 december van 14.00 tot 21.00 uur. De kerstmarkt begint bij de ingang van het Máximapark ter hoogte van Utrechtseweg 4 in Vleuten en loopt door tot parkrestaurant Anafora en de Bosspeeltuin. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen. De organisatie raadt aan om op de fiets te komen. Toegang is gratis.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top