SHOPTHERAPIE Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum opent met nieuwe winkels en warenmarkt

 

De winkeliers in Leidsche Rijn Centrum zijn blij dat ze 28 april weer open mogen en staan klaar om het winkelend publiek veilig te ontvangen. Sinds kort zijn woonwinkel Xenos, eetcafé De Baron, fashionwinkel Lui & Lei én een wekelijkse warenmarkt op het Brusselplein aan het aanbod toegevoegd. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat shoppen je blij maakt. Daarom heropent Leidsche Rijn met de campagne ‘shoptherapie’. Men zegt niet voor niks ‘shopping is cheaper than a therapist’. Er zijn diverse onderzoeken uitgevoerd waaruit blijkt dat er dopamine aangemaakt wordt op het moment dat je iets koopt. Dopamine zorgt ervoor dat we ons tevreden en beloond voelen.

‘’Voor shoptherapie ben je bij ons aan het juiste adres’’, zegt Nadia van de Kerkhof van BlendZ. ‘’Het winkelgebied is ruim opgezet, dus de dagelijks aanbevolen 10.000 stappen in de frisse buitenlucht kun je hier makkelijk halen. We hebben alles wat je nodig hebt om jouw kledingkast, beauty producten én woning weer aan te vullen met de mooiste artikelen, na ruim vier maanden zonder winkelen. Je kunt ook terecht op het terras, bij alle leuke horecatentjes die hier zijn.’’

Wie graag in shoptherapie gaat bij Leidsche Rijn Centrum, kan 50 euro shoptegoed winnen door de social mediakanalen van het winkelgebied te volgen. Elke week worden er meerdere winnaars bekend gemaakt. 

Leidsche Rijn Centrum is een compleet nieuw stadscentrum, om in te winkelen, wonen en werken. Gemak staat voorop in Leidsche Rijn Centrum. Daarom hebben we een parkeergarage zonder kaartjes waar je de eerste 2 uur gratis kan parkeren en mét familieplekken, 7 dagen per week geopend, overal supersnel gratis WiFi en schone toiletten. www.leidscherijncentrum.nl

 

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top