Sinterklaasintocht Winkelcentrum Vleuterweide

Eindelijk is het dan zover! Op zaterdagmiddag 20 november aanstaande komen de Sinterklaas en zijn pieten aan in Winkelcentrum Vleuterweide te Vleuten. De activiteiten beginnen om 12.00 uur en de Sint zal het winkelcentrum om 15.00 uur verlaten. Voordat de Sint en zijn pieten aankomen zal er op het podium een interactief voorprogramma worden verzorgd door het komische duo Jip Stip en Wil Duikbril.

De intocht vindt plaats op het Burchtplein (bij Brasserie Vleuterweide). Vanaf 12.00 uur is er op het podium een interactief voorprogramma dat wordt verzorgd door Jip Stip en Wil Duikbril. Deze twee vrolijke typetjes zullen de kinderen vast in de stemming brengen doormiddel van zang, dans en theater. De Sint en zijn pieten arriveren om 13.00 uur per koets, onder begeleiding van de Pietenband. Hierna zal Kees Verkerk, voorzitter van de Winkeliersvereniging Winkelcentrum Vleuterweide, de Sint van harte welkom heten en wordt er gevierd dat de Sint weer in het land is.
De Sint en zijn pieten maken vanaf ongeveer 14.00 uur een ronde over het plein en door de winkelstraten waarbij alle kinderen de gelegenheid krijgen om Sinterklaas een hand te geven of te begroeten. Tijdens deze rit wordt er swingende Sinterklaasmuziek op het podium gedraaid voor een feestelijke afsluiting. Sinterklaas zal om 15.00 uur per koets vertrekken. Omdat er beperkte parkeerplekken zijn, raden wij u aan om met de fiets te komen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top