Social Media basis workshops voor inwoners van Leidsche Rijn

Leidsche Rijn heeft er weer een nieuwe ondernemer bij. Een jong en fris trainingsbureau dat zich niet alleen richt op bedrijven, maar ook op particulieren en ZZP’ers. SocialStep.nl zorgt ervoor dat iedereen kan kennis maken met Social Media, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter.
“Wat voor veel jongere mensen vaak vanzelfsprekend is, is voor de wat oudere doelgroep soms moeilijker te begrijpen. Hierdoor willen mensen er vaak niet aan beginnen en zien ze eerder de nadelen dan de voordelen’’, aldus Ronald Bogaerds, oprichter van SocialStep.nl en een jonge inwoner van Vleuten. ‘’Bovendien worden Social Media steeds belangrijker in ons dagelijks leven, we kunnen er bijna niet meer omheen.”

De verwachting is dat 85% van de bedrijven Social Media gaat gebruiken voor het vinden van nieuw personeel. Een goed profiel op LinkedIn, zorgt ervoor dat je kunt laten zien wat je kunt en hiervoor kunnen toekomstige werkgevers je ook benaderen. Ook worden media zoals Facebook en Twitter door veel grote bedrijven al gebruikt voor hun communicatie met klanten. Voor het bedrijfsleven liggen er goede kansen, ook voor kleinere ondernemers. Je kunt gemakkelijk nieuwe klanten werven en je bent beter vindbaar voor andere bedrijven.

Het doel van SocialStep.nl is om de drempel te verlagen, zodat iedereen gebruik kan maken van Social Media. Door middel van leuke en doelgerichte workshops vertellen de trainers van SocialStep.nl hoe je een profiel kunt aanmaken op LinkedIn, Facebook, Twitter en andere Social Media. Het aanbod van de workshops is verdeeld over 3 niveaus: voor beginners, voor ervaren particulieren die graag meer willen leren en voor ondernemers.
Volgens Ronald Bogaerds leer je het meeste in de praktijk, door het simpelweg te doen. Een stap in de goede richting is een workshop, omdat hier de belangrijkste handvaten worden geboden om een goede start te maken. Ook krijg je informatie over de risico’s en privacy instellingen (wat je wel en niet op het internet wilt zetten).

Kortom, een leuke manier om kennis te maken met de wereld van Social Media. In september vinden er een aantal workshops plaats in Vleuten. In het mooie parkrestaurant Anafora zullen er workshops gegeven worden op alle niveaus. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website: www.Socialstep.nl
Inhoud: Een leuke avond, inclusief koffie, thee, fris
 Kleine groep (maximaal 12 deelnemers per avond)
 Uitleg over Social Media, Linkedin, Facebook & Twitter.
 Een handige handleiding om mee naar huis te nemen
 Online support voor iedereen, antwoord op alle vragen
 Een certificaat na een positieve beoordeling van het profiel
 (Kosten: € 59,00 per workshop)
 Aanmelden via www.socialstep.nl
 INCLUSIEF Profielfoto’s

Voor de inwoners van Leidsche Rijn, vinden de workshops plaats op de volgende data:

o Social Step Basis – U hebt nog geen profiel, of u doet er nog niet veel mee.
Dinsdag 6/9 of dinsdag 13/9 van 19-22 uur – Locatie Anafora (Maximapark, Vleuten)
o Social Step Next – U hebt wel 1 of meerdere profielen en u wilt graag meer weten en leren.
Woensdag 7/9 of woensdag 14/9 van 19-22 uur – Locatie Anafora (Maximapark, Vleuten)
o Social Step Business – U wilt Social Media graag zakelijk gebruiken
Donderdag 8/9 of vrijdag 16/9 van 19-22 uur – Locatie Anafora (Maximapark, Vleuten)

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top