Soi35 Thai Food – “making your dinner better and easier”

Boeddhistische wijsheid
Het Thaise Boeddhisme kent mooie wijsheden. Eén van de eerste monniken die Pon en ik samen ontmoetten in Chiang Mai, zei in zeer gebrekkig Engels: “We think it’s good business to do good”.

Deze uitspraak van inmiddels 12 jaar geleden vormt de basis van onze visie op duurzaamheid. Soi35 Thai Food werkt er hard aan om op alle mogelijke manieren duurzaam te zijn en een helpende hand voor degenen die het nodig heeft.

Order diner, give a diner!
Voor elke bestelling met de App van Soi35 Thai Food, bieden we een maaltijd voor iemand in nood door het doneren van een deel van de opbrengst aan Thaise weeskinderen. Daarnaast bieden we cliënten van Abrona met een verstandelijke beperking de mogelijkheid tot arbeidsparticipatie in een veilige werkomgeving.

CO2 neutraal bezorgen!
Soi35 Thai Food bezorgt uw bestelling met elektrische fietsen, eScooters of met een (hybride) auto. We compenseren de “carbon footprint” van elke bezorging door het planten van bomen op de Nationale Boomfeestdag op de derde woensdag van de maand maart.

Eco-friendly everything!
Van biologisch afbreekbare verpakking en duurzame toeleveranciers tot een SKAL bio certificaat voor onze biologische maaltijden. Soi35 Thai Food vergroent haar “footprint” op elke mogelijke manier

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top