Soi35 Thai Food – nieuw Food concept in Leidsche Rijn!

Soi35 Thai Food is begin januari gestart met een nieuw en uniek Food concept, vanuit een prachtige keuken op bedrijventerrein Oude Rijn. Van dinsdag t/m zondag koken we gezonde en superverse Thaise dagmaaltijden (vanaf € 6,95). Wilt u graag een keer mee-eten?

U bestelt en betaald eenvoudig vanuit de Soi35 Thai Food App, welke u kunt vinden in de stores van Apple, Android en Windows. U dient voor 14.00 uur te bestellen, zo koken wij precies op maat en hebben we 0% voedselverspilling. U heeft altijd de keuze uit vegetarisch, biologisch, halal en vanzelfsprekend houden we rekening met uw smaak, allergie en de allerkleinsten.

Soi35 Thai Food staat voor groen en sociaal ondernemen. Zo bezorgen we elektrisch, is de verpakking biologisch afbreekbaar en compenseren we onze “CO2 footprint” op de nationale boomplantdag. Daarnaast bieden wij een aantal werknemers met een verstandelijke bespreking een veilige werkplek in samenwerking met Abrona en steunen we de Voedselbank.

Maar boven alles, maken we superlekker en gezond Thais eten! U bent van harte uitgenodigd om een keertje in de pan te kijken bij uw chefkok Pon of laat uw maaltijd thuisbezorgen, exact op het door u gekozen tijdstip.

Soi35 Thai Food
“Making your Thai dinner better & easier”

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top