Spannende kinderexcursie en zomerwandeling in het Máxima Park / Leidsche Rijn Park

Zondagmiddag 26 juni om 14.00 uur kunt u onder de deskundige leiding van IVN natuurgidsen deelnemen aan een natuurwandeling door het Máxima Park, voorheen Leidsche Rijn Park. Voor de kinderen is een aparte kinderexcursie.
Er valt veel te ontdekken en te beleven in dit nieuwe park. Deskundige IVN gidsen vertellen u alles over de inrichting van het gebied en zullen u daarbij attent maken op de oude en nieuwe natuur. Zij nemen u mee naar bijzondere plekken in het park waar u kunt genieten van de zomerse natuur, imponerende kunstwerken en prachtige vergezichten. De kinderen gaan onder begeleiding van speciale kindergidsen op zoek naar dieren in het park, een onderzoek naar waterdiertjes maakt daar deel van uit. Het programma is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Neem een loepje mee voor deze spannende excursie!
De wandeling en de speurtocht beginnen om 14.00 uur, en duren ongeveer 1,5 uur. Het startpunt is op het parkeerterrein bij de kruising Vleutensebaan en Utrechtseweg. Deelname is gratis, opgave vooraf is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage voor de vereniging is welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met hoofdgids Friedi de Jong, telefoon (030) 6701218 .
Het IVN wil mensen betrekken bij natuur, milieu en landschap in de eigen leefomgeving. Op www.ivnvechtplassen.org vindt u actuele informatie, activiteiten en excursies van het IVN, afdeling Vecht & Plassengebied.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top