Start bouw blokken 3 en 4 Centrumgebied

Langs deze weg willen wij u informeren over de bouwwerkzaamheden betreffende blok 3 en 4 in het centrumgebied. Deze werkzaamheden zullen starten op maandag 5 oktober. Op die dag zal de aannemer starten met het ontgraven van de bouwputten. Deze grond zal door de gemeente Utrecht afgevoerd worden naar het Leidsche Rijn Park via de Landschapsbaan.

De start van deze werkzaamheden heeft directe gevolgen voor het bereiken van de Cultuurcampus en het parkeren wat momenteel nog plaatsvindt rondom de Cultuurcampus. Langs deze weg willen we u er op attenderen dat parkeren slechts is toegestaan in de daarvoor aangegeven parkeervakken en de parkeerstrook aan de westzijde van de cultuurcampus.
Gelet op de veiligheid van de gebruikers en bezoekers en de bereikbaarheid voor de hulpdiensten van de Cultuurcampus verzoeken wij u om vanaf heden uw auto te parkeren in de parkeerstrook. Hierop zal toezicht en handhaving gepleegd worden.

Ter afscherming van de bouwlocaties zal een bouwhek geplaatst worden rondom de gehele bouwplaats en aansluiten bij het al aanwezig bouwhek.
Binnen dit hekwerk zal door de aannemer ook het ketenterrein ingericht worden. Deze werkzaamheden zullen ook op maandag 5 oktober gestart worden door de aannemer.
Het bouwverkeer zal gebruik maken van de huidige bouwwegen en inritten van Heijmans Bouw, waardoor geen overlast plaatsvindt aan het overige verkeer.
Op maandag 12 oktober zal de feitelijke bouw van de blokken plaatsvinden. Op die dag zullen de heiwerkzaamheden starten.

Op bijgevoegde tekening is te zien waar het hekwerk geplaatst zal worden, incl. de diverse verkeerstromingen, parkeermogelijkheden en bouwlocaties.

Wij hopen u op dit moment voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen op uw medewerking.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top