Startsein bouw tweede fase Vleuterweide Centrum in Utrecht

UTRECHT – Vandaag geven de directies van Multi Vastgoed, woningcorporatie GroenrandWonen en ASR Vastgoed Ontwikkeling en Vermogensbeheer het startsein voor de bouw van de tweede fase in de ontwikkeling van Vleuterweide Centrum. Het gaat hier om de bouwblokken 3 en 4, waartoe 42 huur- en 30 koopappartementen en circa 2800 m2 winkels behoren.

Het hoogste punt van de bouwblokken 1 en 2 van de eerste fase is recent bereikt. De verwachting is dat grootste deel van Vleuterweide Centrum in het najaar van 2010 gereed zal zijn. De laatste woningen worden naar verwachting begin 2011 opgeleverd.
Vleuterweide Centrum bestaat uit 15.000 m2 winkels, 2500 m2 kantoren, 185 huur- en 105 koopappartementen, koopwoningen en royale parkeervoorzieningen.
De winkels van Vleuterweide Centrum zijn een gezamenlijke ontwikkeling van Multi Vastgoed en ASR Vastgoed Ontwikkeling. Multi Vastgoed is daarnaast verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de woningen in het plan. GroenrandWonen is eigenaar van de 42 huurwoningen in blok 4. Eigenaar van de winkels in plan Vleuterweide centrum is ASR Vastgoed Vermogensbeheer.
Inmiddels is met een groot aantal landelijk bekende winkelketens een huurovereenkomst afgesloten, zoals ondermeer Albert Heijn, Lidl, Hema, Etos, Gall& Gall, Vera Moda, Bart Smit, Xenos, Blokker, Pour Vous en Hunkemöller. Daarnaast zijn er ook diverse locale ondernemers gecontracteerd.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top