Steakz

Steakz bevindt zich op de begane grond en is een stijlvol opgezet sportcafé, dat gezonde en eerlijke producten serveert.

Het interieur en het eten zijn een combinatie van de Nederlandse en Argentijnse wereld. Met zowel BBQ als à la carte biedt Steakz een breed assortiment, dat binnen of buiten op het terras kan worden gegeten.

Welkom in ons sportieve steakhouse, waar wij met een glimlach, eerlijke en gezonde gerechten serveren voor eenvriendelijke prijs. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur voor uw zakelijke lunch of een gezellig diner met het gezin. In ons a la carte steakhouse serveren wij heerlijke specialiteiten uit de Argentijnse keuken met een Hollands accent.Het restaurant beschikt naast het a la carte restaurant over een BBQ formule, waar u 7 dagen per week onbeperkt kunt genieten voor een vaste prijs, ideaal voor groepen.

De Argentijnse keuken en de Hollandse accenten komen terug in de sfeervolle inrichting van het restaurant. Wij nemen u mee naar de heroïsche voetbalwedstrijden die het Argentijnse elftal speelde tegen onze Hollandse trots. De gepassioneerde Argentijnse instelling en de Hollandse nuchterheid en werklust is vertaald naar prachtig vormgegeven decoraties.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top