Tennisvereniging C.O.V. Desto

Welkom op de pagina van de afdeling tennis.  DESTO afdeling Tennis is een actieve tennisvereniging in Utrecht. We hebben plaats voor senior- en juniorleden, klik hier voor de mogelijkheden en tarieven. Kom gerust eens kijken bij
onze Canada Ten-banen in Terwijde, Leidsche Rijn, vlakbij Vleuten bij de A2.Actief
DESTO doet behalve aan de zaterdagcompetitie van de KNLTB ook mee aan de vrijdagavondcompetitie, die recreatiever is ingesteld. Ook zijn er verschillende interne evenementen zoals het openingstoernooi, het barbecuetoernooi,  het mixed-toernooi, de clubkampioenschappen en het sluitingstoernooi. Kijk bij nieuws voor de actuele activiteiten.

Tennisles
Om bij DESTO tennisles te kunnen volgen dient u lid te worden. We verwelkomen u en jou graag als nieuws lid. De tennislessen worden verzorgd door LRT, meer informatie https://www.leidscherijntennis.nl . Als u lid bent kunt u zich inschrijven voor de tennislessen en dat kunt u hier (via internet) doen.

Banen
Op onze Canada Ten-banen kan ook in de winter worden doorgespeeld, behalve bij sneeuw en bij dooi.


Communicatie
We geven een digitale nieuwsbrief uit. Als je lid bent en je e-mail adres is bij ons bekend, dan ontvang je de nieuwsbrief automatisch. Een uitdraai van de nieuwsbrief is te vinden in het Paviljoen.


Paviljoen
DESTO is een omnivereniging met prachtig paviljoen. Tennis is een van de vier sporten die bij DESTO worden beoefend. De andere drie zijn voetbal, toneel en jeu de boules.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top