Tijd voor verandering!

Het voorjaar komt eraan. Dat levert bij mij steevast kriebels op. Ik heb echter totaal geen last van schoonmaakdrang of opruimwoede, maar de onrust uit zich in een heel ander patroon. Mijn handen beginnen te tintelen, ik voel me onrustig en licht in het hoofd. Ik ben namelijk een modemeisje.

 

Zo halverwege februari beginnen de symptomen. Ik verlang naar een nieuwe garderobe, passend bij dit veranderende weer. Ontevreden sta ik voor mijn kledingkast en afkeurend bekijk ik de grauwe kleuren en winterse knits en breisels. Tijd voor verandering!

 

Dit seizoen liggen de winkels vol met pasteltinten lila, een afgezwakt oranje en zacht groen. De knallende colourblocking-trend van de zomer zet zich voort, maar dan in zachte tinten en luchtige materialen. Denk zwierende blousjes en zwaaiende rokken. Maar ook de neon’s domineren het beeld: weliswaar in accessoire vorm. De winkels liggen vol knallende roze kettingen en neon-gele clutches. Veel designers gebruiken gladde en glanzende metallics in hun nieuwe collecties. Al met al een enorme mix aan trends; maar dat is ook waar dit nieuwe seizoen voor staat: draag alles door elkaar en met elkaar, het hoeft niet precies te passen en op elkaar afgestemd te zijn. Een beetje gek of vreemd is juist veel inspirerender en origineler.

Dus dames, doe daarom niet moeilijk: alles kan en alles mag!

 

Mijn tassen zijn vol en mijn portemonnee is leeg. Lente, kom maar op!

 

 

 

 

Emilie Sobels is fashion director bij Fashiolista en bezoekt regelmatig modeshows in Rio de Janeiro, Istanbul, Londen, Florence en New York.

Fashiolista helpt jou om de beste koopjes en de nieuwste trends te spotten op het internet. Met je eigen profiel kun jij mensen laten zien wat jou inspireert en wat je favoriete kledingstukken zijn en zo kun jij bij miljoenen fashiolista gebruikers hun favoriete items zien en op de hoogte blijven van de laatste fashion trends.  www.fashiolista.com

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top