Toneelavond in Leidsche Rijn

Toneelavond in Leidsche Rijn
Dinsdag 13 december, 19.00 uur, buurthuis De Pijler, Bovenpolder 80, Leidsche Rijn

Dinsdagavond 13 december om 19.00 uur is er een toneelavond in het buurthuis De Pijler, Bovenpolder 80. De avond wordt georganiseerd door stichting PRAGO, die al 5 jaar in Leidsche Rijn les geeft in de vakken Nederlands, rekenen, Engels en computervaardigheden aan mensen met een leerachterstand. Theatergezelschap Stut uit Utrecht komt het gelauwerde toneelstuk ‘Portret 3: LEX – leert lezen’ opvoeren. Lex vertelt zijn verhaal. Hij is 49 en kan bijna niet lezen en schrijven. Daarom gaat hij nu naar school.
De entree is € 2,00. Reserveren bij Stut Theater, tel. 030 – 231 18 01; e-mail: [email protected]; www.stut.nl.
Wilt u meer weten over stichting PRAGO, bezoek dan de site: www.prago.nl.

Stichting PRAGO is een avondschool voor praktisch gericht onderwijs aan volwassenen, mensen met een lichte beperking, laaggeletterden en anderstaligen. PRAGO geeft les op 5 verschillende locaties in de provincie Utrecht. In september 2011 was PRAGO genomineerd voor de landelijke alfabetiseringsprijs en is als tweede geëindigd. www.prago.nl.

Stut Theater heeft voor het toneelstuk ‘Portret 3: LEX – leert lezen in Overvecht’ de Henk Westbroek trofee gewonnen. Deze trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven of organisaties die zich op bijzondere wijze hebben ingespannen in de strijd tegen laaggeletterdheid in Utrecht.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top