Utrechtse Kartfabrique krijgt deze winter schaats- en curlingbanen

It giet oan! Ook deze winter beleef jij samen met familie en vrienden hartverwarmende momenten. Gewoon bij de Kartfabrique in Utrecht! Naast karten, lasergamen en Prison Island spelen kun je van 9 december 2020 t/m 3 januari 2021 schaatsen en curlen bij de Winterfabrique.

HET LEUKSTE WINTERUITJE
Nu de feestdagen er anders uitzien dan normaal zetten Kartfabrique en Ice-World zich in om coronaproof ijspret te verzorgen voor jong en oud. Martien Veenstra (Operationeel Manager Kartfabrique): “Juist nu moet iedereen kunnen genieten van wat extra beweging en ‘ouderwetse’ gezelligheid. De Winterfabrique is daarom een beleving voor iedereen. De plek waar je kunt zwieren over het ijs en je een ongeluk veegt op de curlingbaan.”

1000 M2 SCHAATSBAAN
Van pirouettes draaien tot stunten als Bambi: op de outdoor schaatsbaan is er alle ruimte voor ijspret. Floris Vogel (Accountmanager Ice-World): “De schaatsbaan is 1000 M2 en uiteraard echt ijs. Tijdens de Winterfabrique zorgen wij ervoor dat het ijs in topconditie blijft. We zijn trots dat we ook nu een ijsbaan kunnen neerzetten die zorgt voor gezelligheid, leven in de brouwerij en verbinding.” Je boekt vooraf een tijdslot, zodat de drukte goed gereguleerd blijft. Ook wordt er onder andere gebruik gemaakt van looproutes, worden overal desinfectiepunten geplaatst en wordt het materiaal gereinigd.

CURLING
En wat dacht je van een potje curling? De sport met de bezem is hot! Het spel is laagdrempelig, coronaproof te spelen, draait om teamwork en is vooral hilarisch. Op de vier banen kun je zelf de steen zo dicht mogelijk bij de dolly proberen te krijgen, maar een curling pro kan teams ook de kneepjes van het vak leren tijdens een curling clinic. Uiteraard gebeurt dit coronaproof.

Beleef samen een hartverwarmende winter! Meer weten of tickets kopen? Ga naar: www.winterfabrique.nl/

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top