Vacature: fulltime verhuizer bij W. van Haarlem Verhuisservice in De Meern

Functioneer jij het best in een omgeving waarin geen dag hetzelfde is én waarin je veel contact met klanten hebt? Ga je geen uitdaging uit de weg, ben je fysiek fit én snap je als geen ander het belang van een servicegerichte houding? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de fulltime verhuizer waar W. van Haarlem Verhuisservice in De Meern naar op zoek is!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als verhuizer voer je diverse verhuizingen uit voor particulieren en bedrijven, voornamelijk binnen Nederland. Je vertrekt ’s ochtends met je team richting de verhuislocatie. Afhankelijk van de wensen van de klant demonteer je het meubilair en pak je de inboedel in. Vervolgens laden jullie de inboedel in de wagen en vervoer je deze naar de nieuwe (eind)bestemming. Dit is vaak een woning of een bedrijfspand, maar het kan ook tijdelijke opslagplaats zijn. Hier los je de goederen en ben je ook verantwoordelijk voor het correct monteren van het meubilair. Uiteraard krijg je alle benodigde hulpmiddelen mee, denk hierbij aan steekwagens en hondjes. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, waarbij je rekening houdt met werktijden tussen 07:00 uur en 18:00 uur.

Wat kan je verwachten?

  1. van Haarlem Verhuisservice biedt je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast zijn er opleidingsmogelijkheden voor o.a. het behalen van je diploma “erkend verhuizer” of je vrachtwagen rijbewijs.

De ideale kandidaat:

-Heb jij ervaring met verhuizen (pré)?

-Ben jij in het bezit van een verhuisdiploma, of bereid deze te halen?

-Ben jij in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid om deze te halen?

-Beheers jij de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend?

-Ben jij fysiek fit en een échte aanpakker?

-Ben jij representatief en communicatief vaardig?

-Snap jij als geen ander het belang van een klantvriendelijke- en servicegerichte houding?

-Ben jij in het bezit van rijbewijs B (pré)?

-Woon jij binnen een straal van 30 km van de standplaats De Meern?

Kun jij alle bovenstaande vragen met ‘Ja!’ beantwoorden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren en misschien word jij de nieuwe fulltime verhuizer bij W. van Haarlem Verhuisservice.

Voor welk bedrijf kom je te werken?

Van Haarlem Verhuisservice bestaat ruim 90 jaar en verzorgt voornamelijk particuliere verhuizingen binnen de regio Utrecht/ Leidsche Rijn. Daarnaast verzorgt het verhuis- en transportbedrijf bedrijfsverhuizingen, speciaal transport én opslag van inboedels, kantoormeubilair, pallets en archieven.

Reageren?

Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van verhuizer bij W. van Haarlem Verhuisservice? Stuur je CV naar [email protected]

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top