Venus Containers

Venus Containers is specialist in het plaatsen en ophalen van afvalcontainers. Venus biedt een compleet pakket aan afvalinzamelingsdiensten en containertypes.

Afzetcontainers

Een afzetcontainer voor bouwafval huren bij Venus Containers.
Venus Containers biedt een breed pakket aan containerdiensten. Venus Containers is gespecialiseerd in het leveren van containers in de Utrechtse binnenstad, wij voldoen aan alle hoge emissie eisen en wieldrukbeperkingen die de stad Utrecht stelt.

Naast deze speciale containers leveren wij ook alle andere afzetcontainers voor het inzamelen van bouw- en sloopafval. Van 3m3 t/m 40m3 afzetcontainers kunnen wij plaatsen en afvoeren met flexibele voorwaarden en een hoog serviceniveau. Voor locaties waar geen container kan staan hebben wij ook nog een vrachtauto met laadkraan.

Waar het mogelijk is zullen wij altijd adviseren gescheiden afval aan te bieden. Het gescheiden inzamelen van afval spaart geld en energie. Maak een afspraak voor een goed advies voor uw locatie.

Rolcontainers

Rolcontainers voor bedrijfsafval, papier/karton en glas

Voor het dagelijkse afval van bedrijven biedt Venus Containers stalen en kunststof rolcontainers die op locatie worden geleegd. Deze rolcontainers kunnen op een vaste dag of op afroep worden geleegd.

Naast de standaard afvalstromen verzorgt Venus Containers ook o.a. de inzameling van chemisch afval, frituurvet en vertrouwelijk papier.

Ondergrondse afvalcontainers

 Leveren, plaatsen, verhuren én ledigen van ondergrondse afvalcontainers

Als uw afval netjes moet worden opgeslagen en efficient moet worden afgevoerd biedt Venus Containers volledig ondergrondse en semi-ondergrondse afvalcontainers.Voordeel van ondergrondse containers is dat het afval door de koele ondergrondse opslag geen overlast geeft. Omdat het afval onder de grond wordt opgeslagen kan de capaciteit worden vergroot waardoor wij minder ledigingen hoeven uit te voeren.

Minder transportbewegingen betekend minder uitstoot én minder kosten wat uitstekend aansluit bij een klimaat van duurzaam ondernemen.

Venus Containers verzorgt de comlete levering en plaatsing zodat u hier geen omkijken naar heeft!

Perscontainers

Venus Containers levert, verhuurd en leegt perscontainers voor alle soorten afval. Zo hebben wij perscontainers voor onder andere restafval, papier/karton en folies.

Perscontainers worden specifiek per locatie samengesteld. De maat, kleur, beladingsysteem en inworpopening zijn naar wens samen te stellen. Maak een afspraak voor een goed advies en een scherp tarief.

Opslagcontainers

Plaatsen en ophalen van opslagcontainers

Als u tijdelijke opslagruimte nodig heeft biedt Venus Containers de oplossing.

Opslagcontainer die wij op uw locatie plaatsenkunnen gebruikt worden voor materialen en goederen.

Venus Containers heeft verschillende maten containers, wij kunnen deze op verzoek met een auto laadkraan leveren zodat deze op de gewenste locatie geplaatst wordt.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top