Verhuur Willem’s Veste loopt voorspoedig

Bent u op zoek naar een ruim en comfortabel appartement op een levendige locatie en goed bereikbaar met openbaar vervoer? Dan is een bezoek aan de modelwoning in het nieuwe Willem´s Veste te Vleuterweide beslist een aanrader! In maart en april is de modelwoning iedere vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur geopend. De ingang bevindt zich schuin tegenover de AH aan de Middenburcht 67.
Eerste bewoners zijn een feit
Onlangs hebben de eerste opleveringen plaatsgevonden van de appartementen boven de winkels in het nieuwe Winkelcentrum van Vleuterweide. De huurappartementen van Willem’s Veste zijn verdeeld over drie gebouwen, te weten Willem I, II en III. De appartementen kennen een hoge standaard en zijn afgewerkt met een luxe badkamer en een complete keuken met Siemens inbouwapparatuur.
De drie gebouwen zijn onderling verbonden, maar elk met een eigen entree en lift. Bijzonder aan dit project is de diversiteit. Willem’s Veste biedt appartementen met twee en drie slaapkamers en zijn variërend in woonoppervlakte van 80 tot 146 m². Alle woningen hebben een eigen balkon of terras en een groot deel beschikt over een eigen parkeerplaats. De beschikbare appartementen hebben een huurprijs vanaf € 795,- per maand (incl. huurkorting) en zijn per direct opleverbaar.
Momenteel is 70% van het complex verhuurd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Wees welkom tijdens het open huis, elke vrijdag van 15:00-17:00 uur en proef de sfeer van huren à la Carte!
Levensloopbestendig
Bijzonder is dat de huurders van Willem´s Veste gebruik kunnen maken van het Woonpluspakket van de Stichting Woon-Zorgcentra De Rijnhoven, waarbij thuiszorg, huishoudelijke hulp en maaltijdvoorziening kan worden ingekocht. Wellicht een prettig idee voor mensen om te weten dat ze tot in lengte van jaren kunnen blijven wonen. Voor meer informatie surf naar: www.willems-veste.nl
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top