Voorleesfeest in Bibliotheek Utrecht

Voorleesfeest in de Bibliotheek Utrecht
09-01-2012
Van 18 t/m 29 januari is het voor de allerkleinste lezertjes feest in de Bibliotheek Utrecht. Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er theater, muziek, poppenkast, goochelen, voorlezen en knutselen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Omdat voorlezen aan kinderen belangrijk is en leuk.

Jeugdbibliotheek Waterwin trapt op woensdag 18 januari af met poppenkast en een magische goochelshow. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar Mama Kwijt van Chris Haughton, over kleine uil die slapend uit het nest valt en dan zijn mama kwijt is. Om 15.30 uur nemen Cora en Bertus Korvera de jonge kijkertjes mee in het poppenkastverhaal, waarin kleine uil zijn mama gaat zoeken.

In Bibliotheek Vleuterweide komen de acteurs van Sesamstraat voorlezen! Kleine uil is verdwaald en loopt helemaal alleen door het bos. Samen met de kinderen gaan Renee Menschaar en Lot Lohr kleine uil helpen zoeken. Onderweg komen ze allerlei dieren tegen, maar waar is mama uil? Deze Vertelvoorstelling MAMA!!! wordt op zaterdag 21 januari gespeeld, om 14 uur en 15.30 uur.

Ook in de andere vestigingen staat de zoektocht van kleine uil naar zijn moeder centraal. Op woensdag 25 januari wordt er in Bibliotheek De Meern voorgelezen, gezongen en geknutseld. Kom om 15 uur luisteren, zingen, dansen en knutselen.
In Bibliotheek Parkwijk wordt ditzelfde feestje op vrijdag 27 januari nog eens gevierd, u bent dan om 15.30 uur van harte welkom om te komen luisteren.

Op donderdag 26 januari is er in Bibliotheek Vleuterweide een lezing voor ouders door Wapperkids, een organisatie die producten aanbiedt op het gebied van baby- en kindergebaren. Tijdens deze lezing wordt een aantal gebaren geleerd en geoefend, om de communicatie met uw baby nog leuker en interessanter te maken.

Alle reden dus om tijdens de Nationale Voorleesdagen met uw babyโ€™s, peuters en kleuters naar de Bibliotheek te komen. Alle activiteiten zijn gratis, maar kom op tijd, want vol is vol. Het hele programma met locaties, data en tijden is te vinden op www.bibliotheekutrecht.nl en in de speciale folder die in alle vestigingen verkrijgbaar is.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ยฉ 2022 Leidsche-Rijn.nlย | Privacy | Website van

Scroll naar top