Vrijwilligers gezocht voor de programmering en administratie van de BoodschappenPlusBus

Zuwe Welzijn Ouderen is op zoek naar vijf enthousiaste vrijwilligers die de programmering en administratie van de BoodschappenPlusBus op zich willen nemen. Dit ter ondersteuning van de betaalde kracht van Welzijn Ouderen.

 Het doel van de BoodschappenPlusBus is begeleid vervoer en ontmoeting. De bus rijdt voor ouderen vanaf 55 jaar en mensen met een beperking, die wonen in Leidsche Rijn (wijk 9) en Vleuten-De Meern (wijk 10). Een folder is gratis op te vragen bij Welzijn Ouderen 030 6773131 tussen 9.00 en 11.00 uur

Het werk vindt plaats op kantoor tijdens kantooruren op de Cultuurcampus in Vleuterweide. U bepaalt samen met de andere vrijwilligers welke dag het beste uitkomt. Wij verwachten dat het werk eenmaal per week vijf à zes uur in beslag zal nemen.De werkzaamheden:

Planning: Binnen vastgestelde kaders maakt u de planning van de BoodschappenPlusBus voor de volgende maand, rekening houdend met structurele afspraken. U verzint leuke en gevarieerde uitjes en geeft in de programmering vorm aan ideeën en wensen van ouderen die gebruik maken van de BPB. U houdt er rekening mee dat uitjes toegankelijk zijn voor senioren met en zonder rolstoel en dat het aanbod voor een breed publiek geschikt is. De planning wordt in overleg met de beroepskracht vastgesteld en door u verwerkt in Excel. Naar aanleiding van de planning maakt u in dit programma ook de ritlijsten.

Folder: De hele planning zet u om in een aantrekkelijke en leesbare folder die gemaakt wordt in Word. De folders brengt u naar en haalt u van de drukker. U onderhoudt ook het contact met de drukker.

Verspreiding: U voorziet de folders van adresstickers en doet de folders op de post.

Financiën: de inkomsten van de BPB controleert u elke maand en verwerkt u in Excel. Tevens verwerkt u aandelijks de U-paskorting.

Protocollen schrijven

Overleggen bijwonen en notuleren

PR-werkzaamheden: u verzorgt de publiciteit omtrent de BPB. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van stukjes voor de krant of flyeren in de buurt om de BPB te promoten. Mee als begeleider met de bus: indien u het leuk vindt, kunt u ook een keer mee als begeleider met de bus.

Contact: Is dit uitdagende vrijwilligerswerk iets voor u? Voor meer informatie en om u op te geven als vrijwilliger kunt u contact opnemen met Annemie van Antwerpen van Zuwe Welzijn Ouderen. Bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-11.00 uur op 030-6773131 of via [email protected]

Bron; www.wijkrant.nl

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top