W. van Haarlem Verhuisservice

Verhuizen Vleuterweide

W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 als verhuizer actief in de regio Utrecht. Wij staan voor kwaliteit en vakkundigheid.
Wij hebben in al die jaren veel ervaring opgedaan en kunnen u daardoor optimaal van dienst zijn. Onze verhuisteam is vakkundig, professioneel en vriendelijk. Wij kunnen u volgens uw wensen verhuizen, volledig op maat. Zo wordt uw verhuizing zorgeloos en kunnen we u veel tijd en vooral hoofdpijn besparen.

Maar W. van Haarlem Verhuisservice kan meer dan verhuizen. Ons totale dienstverleningspakket is flexibel en kan volledig afgestemd worden op de individuele wensen van de klant. Wij kunnen u onder ander van dienst zijn met archiefopslag en goederenopslag, transport, handymanservice noem maar op. W. van Haarlem Verhuisservice heeft de beschikking over een projectmanagement bureau, waardoor wij u compleet kunnen ontzorgen. En wie wil er nu niet verhuizen zonder zorgen?

Kortom, kijk maar eens rond op de website. Mocht u vragen of suggesties hebben, of wilt u een afspraak met ons neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij maken geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor u. U kunt ons bereiken via het contactformulier, telefonisch of per email. Ook op ons bedrijf bent u van harte welkom.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top