Wat gebeurt hier?

Vraagt u zich dat ook wel eens af bij de aanblik van zandhopen en zwaar bouwverkeer: ‘Wat gebeurt hier?’ Het antwoord vindt u op www.watgebeurthier.nl – de gezamenlijke website van gemeente Utrecht, Prorail en Rijkswaterstaat.

Informatie
In Leidsche Rijn wordt dagelijks gewerkt aan de bereikbaarheid van de wijk. De bouw van belangrijke verbindingswegen zoals de Noordelijke Stadsas en de Stadsweg is in volle gang, enkele weggedeelten zijn al klaar. Maar hoe zit het met de reconstructie van de A2? De spoorverdubbeling? De Hogeweidebrug over het Amsterdam-Rijnkanaal? En blijft de stad wel bereikbaar als dit najaar enkele grote infraprojecten in Utrecht West van start gaan/ De website watgebeurthier.nl biedt informatie over de projecten, en desgewenst kunt u snel doorklikken naar websites met vervoers- en verkeersinformatie en handige routeplanners. Alle relevante links staan overzichtelijk op een rijtje.

E-nieuwsbrief
Ook heel handig is de nieuwe, gratis, e-nieuwsbrief wanneer u op de hoogte wilt blijven van actuele ontwikkelingen rondom de nieuwe infrastructuur plus uitbreidingen en aanpassingen in het openbaar vervoer. Ga naar www.watgebeurthier.nl en meld u NU aan voor de e-nieuwsbrief ‘watgebeurthier.NU’.

Links

» www.watgebeurthier.nl

bron: Ons Leidsche Rijn

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top