Wat kan het buurtcentrum voor u betekenen?

Buurtcentrum cultuurcampus

Het buurtcentrum in de Cultuurcampus exploiteert naast de bar en de ontmoetingsruimte diverse multifuncitonele ruimtes op de eerste verdieping. Er is een stimuleringsbeleid voor buurtbewoners voor het opzetten van activiteiten die de leefbaarheid in de wijk ten goede komen. Tevens kunnen verenigingen, cursusaanbieders en organisaties de ruimte huren. Catering is mogelijk. Het buurtcentrum heeft een divers vrijetijdsaanbod, het aanbod kan per seizoen verschillen. Deze activiteiten worden door welzijnsorganisatie Portes, maar ook door andere aanbieders georganiseerd.

Ontmoeten, lunchen & lezen
Bewoners kunnen elkaar ontmoeten in de ontmoetingsruimte van het buurtcentrum. U kunt rustig genieten van eten en drinken: een kopje koffie of thee, iets fris of een heerlijk broodje. Op het informatieplein zijn kranten en tijdschriften aanwezig die u in kunt kijken.

Gezocht: Vrijwilligers als gastvrouw/heer
Het buurtcentrum zoekt versterking van vrijwilligers die ons willen helpen met het inschenken van koffie of thee, ontvangen van bezoekers, een praatje maken met de bezoekers en buurtbewoners. U bent van harte welkom!

Jolanda van den Berg, Portes email: [email protected]

[email protected]

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top