Werkzaamheden en bereikbaarheid van De Hoven

Begin oktober 2010 wordt het winkelcentrum van Vleuterweide geopend. Op 15 april start GEM Vleuterweide met het definitief inrichten van de buitenruimte zodat het centrum goed ontsloten kan worden. Tijdens de realisatie verandert de bereikbaarheid van De Hoven 4.3 en 4.4 tijdelijk. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd.

Download PDF

Fase1

Vanaf week 15 tot en met week 19 wordt het gebied grenzend aan De Hoven 4.4 gerealiseerd inclusief het kruispunt Landschapsbaan. Verkeer kan in beide richtingen gebruik blijven maken van de Landschapsbaan De ontsluiting van De Hoven 4.4 wijzigt voor bewoners en hulpdiensten. klik hier voor een overzicht van de afsluitingen »

Fase 2

Vanaf week 19 tot en met week 25 wordt het gebied grenzend aan De Hoven 4.3 gerealiseerd. Tijdens deze werkzaamheden kan de bus gebruik blijven maken van de HOV baan. De bushalte nabij de Burchtpoort blijft bereikbaar voor buspassagiers. De Hoven 4.3 is bereikbaar vanaf de Europaweg. De aansluiting van Sparrendaal op de Utrechtse Heuvelrug wordt tijdens deze fase afgesloten. Het verlaten van de wijk via de Panbos blijft mogelijk. De woningen aan de Noorderburcht blijven voor hulpdiensten bereikbaar. klik hier voor een overzicht van de afsluitingen »

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top