Werkzaamheden Stroomrugbaan

De Gemeenschappelijke Exploitatie Maatschappij (GEM) Vleuterweide, start in mei met de definitieve inrichting van de Stroomrugbaan. De uitvoering van de werkzaamheden start op maandag 11 mei 2009. Als alles volgens planning verloopt, is de GEM rond 1 oktober 2009 klaar met de werkzaamheden.

Er wordt gewerkt aan het gedeelte van de Stroomrugbaan vanaf de Europaweg tot en met de kruising met de Utrechtse Heuvelrug/Hanekampstraat. Dit gedeelte van de Stroomrugbaan wordt afgesloten voor het verkeer richting de Europaweg. Het verkeer wordt omgeleid via de Rivierkom en de Landschapsbaan. Vanaf de Europaweg is de Stroomrugbaan wel toegankelijk. De toegang vanaf de Stroomrugbaan naar de Julianalaan blijft open. De omleiding wordt aangegeven met duidelijke bewegwijzeringborden.

De GEM verwacht op 27 juni 2009 de brugdekken van het viaduct over de Wilhelminalaan te plaatsen. Aansluitend hierop starten de werkzaamheden aan de definitieve inrichting van de aansluiting van de Europaweg op de Wilhelminalaan. Aanvullende informatie vindt u te zijner tijd op de gemeentenieuwspagina. Daarnaast zullen we u blijven informeren via deze website en de website van de het Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern.

De werkzaamheden aan de Stroomrugbaan verlopen voorspoedig, zoals u wellicht heeft kunnen vernemen. Op zaterdag 27 juni zijn met succes de liggers geplaatst op het viaduct over de Wilhelminalaan. Momenteel wordt gewerkt aan het realiseren en in werking stellen van de verkeerslichten op de kruising van de Stroomrugbaan en de HOV baan. Na de bouwvak zullen de werkzaamheden weer opgepakt worden.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ยฉ 2022 Leidsche-Rijn.nlย | Privacy | Website van

Scroll naar top