Wicked Jazz Sounds op het Seafood Festival

Zaterdag 9 juli verandert het terrein van Restaurant Zuiver in Utrecht in het enige culinaire festival van Nederland volledig in het teken van seafood en vis. ‘Seafood Festival’ is een uniek culinair festivalconcept voor jong en oud. Naast verschillende visgerechten is er muziek van Wicked Jazz Sounds, een DJ en zijn er leuke activiteiten voor kinderen.

Tijdens het 4e Seafood Festival staan vis en zeevruchten uiteraard weer centraal. Er is een oesterbar, barbecue en natuurlijk ontbreken de chips (voor bij de fish), lekkere desserts, de wijnbar en biertuin niet. Houdt u niet van vis? Ook voor de niet-viseters is er voldoende keuze!

Tijdens het Seafood Festival is er een optreden van niemand minder dan Wicked Jazz Sounds. Deze Amsterdamse formatie speelt hits van onder andere Amy Winehouse, Earth, Wind & Fire en The Neptunes. DJ Erik zorgt voor lekkere lounge muziek.

Het Seafood Festival is een uitje voor het hele gezin. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en een ‘Kids Sushi Workshop’. Dit is een culinaire workshop onder begeleiding van Chef Richard Boys, waar zelfs de kleinste chefs onder ons sushi leren maken!
Toegangskaarten en informatie
Toegangskaarten voor het Seafood Festival zijn te koop via: www.seafood-festival.nl. Volwassenen betalen €7,50 p.p., kinderen €2,50 p.p. (incl. onbeperkt limonade). Bij aanschaf van een online toegangskaart ontvangt u 2 munten per volwassene t.w.v. € 5,-.

Het Seafood Festival vindt plaats bij Restaurant Zuiver, Krommewetering 51 te Utrecht. Parkeren is gratis. Het festival is geopend van 15.00 tot 21.00 uur.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top