Wil jij ervaren hoe Mindfulness jou meer rust en ontspanning kan brengen

MINI CURSUS MINDFULNESS & ONTSPANNING

Op vrijdagochtend 9 of maandagavond 12 februari start ik weer met de Minicursus Mindfulness & Ontspanning
Wil jij ook wat meer rust en ontspanning in je leven brengen. Voel je dat je wordt geleefd? Steeds heb je het gevoel alsof je in een sneltrein zit en weet niet meer waar je uit kan stappen. Je hoofd zit overvol met allemaal gedachtes. Je voelt je vaak moe, ervaart veel spanning in je lichaam en hebt allemaal vage lichamelijke klachten.

Graag zou je meer rust willen ervaren. Je weer meer ontspannen willen voelen. Je gedachtes niet meer in alles laten overheersen. Meer in het moment zijn en niet steeds bezig zijn met het heden en toekomst. Je wilt weer genieten van het moment zelf en met meer ontspanning leven.

Graag wil jij jezelf veel beter leren aanvoelen om zo je eigen grenzen te bewaken.
Met deze 2- daagse cursus laat ik je kennis maken met Mindfulness en daarnaast doen we ook ontspanningsoefeningen. Daarmee laat ik je ervaren hoe je meer rustmomenten kunt nemen, even te stoppen om jezelf aan te voelen.
Zo zal je meer Rust & Balans ervaren in je lichaam en geest.

Naast de lessen ontvang je ook per mail enkele begeleidende meditaties en uitleg van de oefeningen die we tijdens de lessen hebben ervaren.

Deze cursus is een mooie eerste kennismaking met Mindfulness die je als tool kunt gebruiken in jouw leven. Lees verder op mijn website www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindfulness-ontspanning

Ook geef ik individuele Mindful sessie(s) waar ik jou zal ondersteunen met meer persoonlijk thema’s. Deze sessie zijn ook erg fijn bij een burn-out of een re-integratie proces op je werk. Daarin kan ik je begeleiden en de tools geven bij je herstel. Lees meer over deze sessie die ook mogelijk zijn met Reiki-healing. www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/individuele-mindful-sessies.

Wees welkom! Je kunt mij ook altijd bellen (06-28292009) of een mail sturen naar [email protected].
Warme groet,
Natasja

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Scroll naar top