Kom jij ook naar de cursus “Creëer meer rust & balans in jouw leven”?

Voel je veel spanning en heb je het gevoel jezelf voorbij te lopen, dan is deze cursus helemaal voor jou!

“Heb jij het gevoel dat je als vrouw alle ballen in de lucht moet houden, jezelf voor bij loopt? Je geen rust & balans meer in je leven voelt. Dan help ik je deze terug te vinden en kom je weer in je eigen kracht te staan”.

Ben je ook zo druk met van alles in de weer? Je probeert alle touwtjes in handen te houden, gezin, relatie, werk, vrienden en het huishouden. Je geniet van het leven, maar voelt ook onrust en spanning bij jezelf, zowel fysiek als mentaal. Je merkt dat je erg gericht bent op anderen en zou meer aandacht naar jezelf willen brengen. Je leeft veel vanuit je hoofd en weinig vanuit je gevoel. Je laat je steeds meenemen door al die stemmen en gedachtes die je van alles vertellen. Ook lichamelijke klachten die je niet kunt plaatsen. Meer rust en balans in je leven zal zo welkom zijn.

Ik zie dit zoveel om mij heen dat veel vrouwen op een sneltrein zitten en niet meer weten hoe te stoppen. Daarom ben ik ook zo blij met jou te delen dat ik de cursus “Rust & Balans” heb ontwikkeld. Herken jij het ook dat je soms zo moe bent en geen energie hebt, maar nog zoveel van jezelf moet. Dan weet ik zeker dat deze training helemaal voor jou is. Tijdens deze 5 ochtenden neem ik je weer mee terug naar je basis, jezelf weer leren (aan)voelen. Bezig zijn met eigen persoonlijk groei.

“It’s all-in Balance”

Met tools als ontspanningsoefeningen, meditatie, mindfulness & lichte yogaoefeningen gaan we samen deze reis maken om je eigen grenzen beter te leren aanvoelen. Meer vanuit je innerlijke gevoel en hart gaan leven. Erkennen dat je ook naar jezelf zacht en vriendelijk mag zijn. Ik leer dat je meer inzicht krijgt in wat wel en niet goed voelt voor jou. Het creëert veel meer rust & balans bij jezelf. Hierdoor zal je weer je energie terugkrijgen, fitter en gezonder voelen. Uiteindelijk kom je als vrouw weer in je eigen kracht te staan. Ik weet zeker dat jij veel intenser zal genieten van jouw leven.

De Rust & Balans cursus bestaat uit 5 (vrijdag)ochtenden met steeds verschillende thema’s, waar jij stap voor stap jouw reis gaat maken.
De training werkt met de volgende thema’s:
1) Terug naar je basis en voel je eigen lichaam aan.
2) Zachtheid naar jezelf terugbrengen
3) Ruimte maken en jouw eigen grenzen beter aanvoelen
4) Kom in eigen kracht te staan
5) Volg je eigen levensdroom en geniet!

Curcus start vrijdag 28 oktober 2016
Lokatie: Dans Atelier 42
Atelier gebouw 1
Emmy van Lokhorststraat 42
Utrecht (Terwijde/ Het Zand)
Tijd: 9.15 – 10.45 uur
Kosten: € 159,-

Samen met deze lessen:
– ontvang je een werkboek met uitleg en opdrachten voor thuis.
– stuur ik je na elke les begeleidende meditaties en ontspanningsoefeningen toe, zodat je deze thuis kunt ervaren en oefenen.

Zie dit als een echte investering in jezelf voor je eigen persoonlijk groei, waarin je meer rust, balans, energie en zelfvertrouwen gaat krijgen!

Vindt meer informatie of meld je aan op www.zen-ki.nl/rust-balans-training. Mailen naar [email protected] of bellen naar 06-28292009 mag ook.

Warme groet,
Natasja

ZEN-KI Reiki & Meditatie
www.ZEN-KI.nl
[email protected]

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top