Wildweken bij Restaurant Zuiver

Proef het seizoen
Van zaterdag 20 oktober t/m vrijdag 16 november zijn het wildweken bij Restaurant Zuiver. De herfst is een van de mooiste culinaire seizoenen en een geweldige inspiratiebron voor het team van Restaurant Zuiver. En u kunt dit in Utrecht beleven tijdens de wildweken! Proef het seizoen en geniet tijdens de wildweken van een mooi wildmenu.

Start wildweken
Zaterdag 20 oktober is de feestelijke start van de wildweken. Deze heerlijke avond uit wordt om 17.00 uur geopend. In sfeervolle ambiance passeren mooie wildgerechten en bijzondere wildwijnen de revu. U heeft de keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen wildmenu en een bijpassend wijnarrangement voor de perfecte wijn-spijscombinaties. Ook aan liefhebbers van een gangbaarder stukje vlees of vegetariërs is gedacht.

Wildweken
De wildweken zijn van zaterdag 20 oktober t/m vrijdag 16 november 2018. U kunt in deze periode in het sfeervolle restaurant genieten van heerlijke wildgerechten naast de gebruikelijke gerechten van de menukaart. Op https://www.zuivergastvrij.nl/wildweken vindt u alle informatie en kunt u een tafel reserveren. Chef Richard kennende belooft het weer een culinair feest te worden.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top