Willem´s Veste, luxe appartementen in Vleuterweide centrum

Kom de modelwoningen bezoeken. De openingstijden van de schitterende modelwoningen kunt u vinden op de website.

De woningen zijn gelegen in het mooiste stukje van Vleuterweide-centrum. Met de Albert Heijn, de keurslager en de bloemist op de hoek woont u te midden van alle voorzieningen en toch dicht bij de natuur.

Met 29 verschillende type 2- en 3-kamer appartementen biedt Willem´s Veste variatie voor ieder wat wils. De appartementen zijn nu te huur met huurkorting oplopend tot wel € 4.000,-*. De huurprijzen zijn vanaf € 685,-. Kijk op www.willems-veste.nl voor meer informatie.

*Vraag de makelaars naar de voorwaarden.

Huren à la carte….

De huurappartementen van Willem’s Veste liggen boven de winkels in Vleuterweide Centrum, waar u uitstekend terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen en meer. U woont bovendien in de directe nabijheid van de Cultuurcampus, een sociaal-culturele ontmoetingsplek met onder andere een bibliotheek, een theater, het Utrechtse Centrum voor de Kunsten en een kerkelijk instituut.

Willem’s Veste bestaat uit drie gebouwen van vier woonlagen met een groot aantal verschillende appartementstypen, die beantwoorden aan uiteenlopende behoeften op het gebied van wooncomfort en service. De luxe afgewerkte appartementen zijn allen uitgerust met een comfortabele badkamer en een Bruynzeel-keuken voorzien van een Royal Stone aanrechtblad en complete inbouwapparatuur van Siemens.

Willem I, II & III

De drie gebouwen, onderling verbonden maar met elk een eigen entree en lift, bieden samen plaats aan 81 luxe geoutilleerde appartementen.

Bijzonder aan dit project is de overweldigende diversiteit van het aanbod; met maar liefst 28 verschillende appartementstypen moet het niet moeilijk zijn een woning te vinden die aansluit bij uw persoonlijke leefsituatie en voorkeuren. Zo heeft Willem’s Veste appartementen met twee en met drie slaapkamers en biedt, naast de keuzemogelijkheden betreffende etage, ligging en uitzicht, een grote variatie in afmeting en indeling. De appartementen hebben afmetingen van 80 tot en met 150 m2. De makelaar gaat graag persoonlijk met u in gesprek om één en ander door te spreken en uit te leggen welke van de appartementen van Willem’s Veste het beste aansluit bij uw (woon)wensen.

Alle appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een eigen balkon of terras.

De voordelen van Huren

U heeft altijd zekerheid over uw woonkosten, u weet precies wat u iedere maand kwijt bent aan huur en eventuele servicekosten. Over onverwachte uitgaven aan groot onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken en bij het verlaten van een huurwoning heeft u niet te maken met langdurig dubbele woonlasten of een eventuele waardevermindering van uw huis.

Bovendien bent u, als u huurt, maximaal flexibel; u hoeft niet eerst uw woning te verkopen maar kunt gewoon de huur opzeggen en vrijwel direct verhuizen.

Voor meer informatie kijk op de website: www.willems-veste.nl

Ook kunt u contact opnemen met onze makelaars en voor meer informatie of een afspraak voor persoonlijke bezichtiging in een van onze twee modelwoningen:

Nijenhuis en Houpst makelaars: 030-241 61 71

MVGM vastgoedmanagement: 033-464 08 00

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top