Woensdag 9 mei opening Starbucks Coffee Company de Meern

Op woensdag 9 mei 0m 9:00u opent Starbucks Coffee Company (NASDAQ: SBUX) de deuren van haar eerste vestiging langs een Europese autosnelweg, en wel in De Meern langs de drukke Nederlandse A12. De Starbucks store is gevestigd op locatie van de vernieuwde AC De Meern-site (Meerndijk 59). Het is de eerste vestiging die wordt geopend in het kader van een nieuwe licentieovereenkomst tussen Starbucks en Autogrill Nederland, dat verantwoordelijk zal zijn voor de dagelijkse operatie van de zaak.

“Autogrill en HMSHost exploiteren over de hele wereld ongeveer 370 gelicenseerde Starbucks vestigingen. Voortbouwend op onze wereldwijde succesvolle ervaringen, zijn we bijzonder verheugd om onze samenwerking uit te breiden met deze eerste vestiging langs een autosnelweg in Nederland en Europa. Als een toonaangevende aanbieder van diensten, voedsel en drankjes aan mensen onderweg, kijken we ernaar uit om bezoekers te verwelkomen in de volledig vernieuwde vestiging van AC De Meern. We streven ernaar de dienstverlening aan reizigers naar een hoger niveau te tillen en we zijn ervan overtuigd dat onze service, het aanbieden van eigen merken in combinatie met sterke internationale merken zoals Starbucks, daaraan zal bijdragen,” aldus Mario Orinx, General Manager van Autogrill België en Nederland.

De Starbucks vestiging op de Meerndijk in De Meern ligt direct naast de drukke A12-autosnelweg, een belangrijke oost-west-verbinding in het land. De AC De Meern-locatie is volledig gerenoveerd door Autogrill. De vestiging heeft hierdoor een verbeterde infrastructuur en ook het aanbod van diensten en producten is geoptimaliseerd. Er rijden dagelijks ongeveer 150.000 reizigers langs de locatie en daarmee is AC De Meern de drukst bezochte vestiging van het Autogrill-netwerk in Nederland.

De Starbucks store beschikt over een uitgebreid productaanbod, met 100% Fairtrade-gecertificeerde dranken gebaseerd op espresso, verse koffie, thee en andere specialiteiten. Daarnaast vind men er ook een ruime keuze aan voedselproducten voor op elk tijdstip van de dag die aan de behoeften van de klant voldoen, zoals ontbijt, broodjes, en gebakjes.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top