Zesde ”In Between Café” op dinsdag 8 oktober

Gezien het succes van de afgelopen vijf sessies, vindt op 8 oktober al weer het zesde In Between Café plaats. Een maandelijkse ontmoetingsmogelijkheid voor iedereen die in between jobs en opdrachten is. Een netwerkcafé om van gedachten te wisselen met andere werkzoekenden en daarnaast de mogelijkheid om professioneel advies te krijgen. Dit initiatief van mede werkzoekenden is voor alle Leidsche Rijners. Het vindt plaats op 8 oktober van 10.00 – 11.30 uur in Parkrestaurant Anafora.

Alle aanwezigen kunnen – als ze dat willen – deelnemen aan een sessie naar keuze onder leiding van een professional. Het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen.

10.00 – 10.30 uur introductie en ervaringen uitwisselen
10.30 uur start 1e ronde
11.00 uur start 2e ronde
11.30 uur napraten

Onderwerpen sessies:
1. Jouw eerste indruk
Hoe kom jij over op de werkgever van je dromen? Oefen je telefoongesprek, laat je brief, cv, profielfoto of e-mail toetsen bij de dames van De Afdeling Personeelszaken. Ook kun je jezelf vergelijken met je mede-werkzoekenden.
-> gastvrouwen: Rianne Kruizenga en Renate Popken – www.deafdelingpersoneelszaken.nl

2. UWV
Een uitkering en dan… Misschien zit je er over te denken om voor jezelf te beginnen. Misschien kun je interim ergens aan de slag maar dan voor minder uren. Dat is een grote stap en heeft ook een effect op je maandelijkse inkomsten. Wat betekenen dit soort zaken voor je WW-uitkering?
-> gastheer Gerard Buren – www.cijfermeester.nl

3. Loopbaancoach
Ontslag doet veel met je. Maar het geeft je ook de ruimte om eens goed na te denken over wat je nu eigenlijk wil. Ook moet je terug naar jezelf, want je goede en slechte eigenschappen komen in ieder gesprek weer aan bod. Loopbaancoach Karin geeft je tips en trucs.
-> gastvrouw Karin Verheij – www.karinverheij.nl

Locatie is Parkrestaurant Anafora in het Maximapark – Parkzaal. Anafora vindt het belangrijk om bij te dragen aan het welbevinden van de bewoners en de sociale cohesie in Leidsche Rijn.

Eigenaar Anafora Happy Megally: “Bovendien vinden we het belangrijk dat ieder mens, jong en oud, zich blijft ontwikkelen en een nieuwe stap maakt. Daarom dragen we het initiatief van In Between Cafe dan ook een warm hart toe.”

Het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top