Zijn in je lijf

Ik ben Gerrit van Brenk (1973), getrouwd met Susan en vader van Aniek en Berend. Zo’n 3 jaar geleden ben ik mij er een soort van pijnlijk van bewust geworden dat ik erg in mijn hoofd “zat” en dat mijn gevoel behoorlijk was afgestompt. De slingerbeweging die vanaf dat moment meer naar het gevoel is gaan doorslaan heeft er voor gezorgd dat ik inmiddels gediplomeerd holistisch masseur ben.
Het is mijn streven om zoveel mogelijk te Zijn in mijn leven en lijf of anders gezegd mezelf te zijn. De massages voor Zijn in je Lijf zijn hier een uiting van.

Een aantal kernwoorden om mij als persoon te karakteriseren zijn: open, speels, hartelijk, zacht, humor, man.

 

 

 

‘Vandaag is mijn lievelingsdag’. (Winnie de Poeh)
 

Visie

 

De massages worden gegeven vanuit de holistische visie. Wat wil zeggen dat de mens als één geheel wordt gezien, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Het lichaam wordt niet gescheiden van de emoties en/of het denken of andersom. Als het lichaam wordt gemasseerd, wordt er vaak ook een diepere laag geraakt.

De nadruk bij een holistische massage ligt niet op het wegnemen van de klacht of om iets te willen veranderen, maar veel meer op de ervaring en de bewustwording. Wanneer je je bewust bent van wat er in je lichaam is en dit accepteert, is je lichaam tot zelfheling in staat of kun je zelf iets veranderen in hoe je met je lichaam (of jezelf) om gaat. In veel gevallen zal het een samenspel zijn, waar de grenzen niet duidelijk zijn te trekken van wie wat doet en wat de effecten zijn.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar boven
Scroll naar top